Een onvergetelijke verjaardag

Kinderfeestje

Wij bieden kinderen een plek waar ze in het water mogen springen, waar ze vrijuit zelf mogen ontdekken en waar niks moet en veel mag. Kortom: een fijne plek om een kinderfeestje te vieren!

Tip: vraag op de uitnodiging om droge kleren en schoenen die nat en vies mogen worden mee te nemen (dichte schoenen zijn verplicht). 

Als je een kinderfeestje wilt vieren bij Zeeland Buitenland, kun je kiezen uit verschillende opties:

Kinderfeestje Survival

€ 12,50 per persoon

Tijdens dit kinderfeestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes over de speciale survival hindernisbaan tussen de eilanden! Steeds als je het water oversteekt, doe je dat op een andere manier. Van het bouwen van een brug tot zwaaiend aan een touw. De ene keer balancerend over boomstammen en de andere keer springend van steen naar steen. Het blijft altijd spannend of je droog aan de overkant komt! De survivaltocht duurt ongeveer 1,5 uur.

Kinderfeestje Kanovaren

€ 15 per persoon

Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie samen het water op. Vaar tussen de eilanden door, spetter elkaar nat, stop voor een picknick en kijk of je waterdieren ziet. Kanovaren mag zo lang als het leuk blijft. Vaak zijn kinderen na 1,5 tot 2 uur toe aan iets anders.

Eten en drinken

Bring your own!

Neem gerust een gebakje mee, een picknick, een kan ranja, broodje knakworst, chips.... maak er maar lekker een feestje van.

Contact

Voor kinderfeestjes ontvangen wij graag een reservering. Zo weten we zeker dat de kinderen niet teleurgesteld hoeven te worden. 

Hiervoor kun je bellen met 0111-672267, mailen naar info@zeelandbuitenland.nl of onderstaand formulier invullen. 

Graag lezen of horen we dan meteen welk feestje en welke datum jullie voorkeur heeft en met hoeveel kinderen jullie willen langskomen. 

    Scroll naar boven