Ontdek en verken elkaars valkuilen en kwaliteiten

Team Experience

In de Team Experience ontdek je elkaars kwaliteiten opnieuw. Daarom is de Team Experience niet alleen een goede kennismakingsactiviteit, maar ook een kans om elkaars kwaliteiten én valkuilen verder te ontdekken en verkennen.

In de Team Experience volgen jullie in speciale projecten om van eiland naar eiland te komen. Het is de bedoeling om droog aan de overkant te komen, maar dat kan alleen door goede samenwerking. Waar de samenwerking hapert, volgt een nat voetje. Of meer………

Een ervaren coach begeleidt jullie team. We bekijken van te voren in overleg welke vorm het beste bij jullie wensen past. Dat heeft vooral te maken met in welke branche jullie werkzaam zijn en welke doelen jullie met elkaar willen beleven.
De Team Experience duurt ongeveer 3 uur.

 

Prijzen Team Experience

De kosten bedragen € 32,50 p.p. vanaf minimaal 8 tot maximaal 20 personen.

Reserveren is noodzakelijk. 

Met je collega's naar buiten

Een bezoek aan Zeeland Buitenland met je collega’s kan met verschillende doelen. ‘Gewoon’ als tof bedrijfsuitje, om te werken aan de onderlinge samenwerking (teambuilding) met de Team Experience of om jullie samenwerking naar een hoger plan te brengen met de Team Performance (teamcoaching). 

Scroll naar boven