Wie zijn wij

Even kennismaken

Zeeland Buitenland is een outdoor organisatie waar mensen en natuur samenkomen. In al onze activiteiten staan bewegen, ervaren en leren centraal. Gemotiveerde begeleiders en instructeurs staan klaar om mee te gaan in dromen, durven en doen! Re-creatief, professioneel en klantgericht. Vraag naar onze Management Outdoor Service, recreatie activiteiten en professionele opleidingen.

Pieter de Haas is oprichter van Zeeland Buitenland. Hij maakt alle programma’s en selecteert de beste instructeur voor uw groep. Pieter geeft zelf leiding en coaching in trainingen voor teams en jongeren met ontwikkelingsvragen.

Je ontmoet Pieter als je ons belt ook aan de telefoon of via de mail voor al je vragen online.

Al onze andere instructeurs zijn gediplomeerde sportleiders die bewust voor de filosofie van Zeeland Buitenland hebben gekozen. Vrijwel elke sportleider heeft naast de buitensporten nog een andere specialisatie waardoor hij/zij een eigen stijl ontwikkeld hebben. Wij zorgen er graag voor dat u de beste sportleider voor uw groep krijgt.

We werken in onze recreatieprogramma’s met stagiaires als assistent naast de gediplomeerde sportleider. Het is onze filosofie om jonge mensen een goede kans in het werkveld te geven. Uiteraard met de begeleiding van ervaren sportleiders.

Welkom bij Zeeland Buitenland. Kom gerust binnen!

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u direct reserveren?