Zwerftocht

Kom jij droog aan de overkant?

Maak de zwerftocht van eiland naar eiland. Heel veel hindernissen dagen je uit om droog aan de overkant te komen. Maar of dat iedereen lukt?
De hindernissen zijn op verschillende niveaus te nemen. Dus iedereen kan mee!

Kinderfeest “Survivallen”
Tijdens dit kinderfeestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes over de speciale survival hindernisbaan tussen onze eilanden! Telkens als je het water oversteekt, doe je dat op een andere manier. Van het bouwen van een brug tot zwaaiend aan een touw. De ene keer balancerend over boomstammen en de andere keer springend van steen naar steen. Het blijft altijd spannend of je droog aan de overkant komt! De survivaltocht duurt ongeveer 1,5 uur. Je krijgt bij aankomst een plattegrond van de eilanden en een korte uitleg, daarna mag je starten met de survivaltocht! Zeer geschikt voor kinderen tussen 7 en 12 jaar

De prijs voor dit kinderfeestje is € 12,00 p.p.
*Neem alvast een set reservekleren mee……….

Tijdens weekenden en vakanties
Samen uit, samen thuis:
Je probeert met je groep alle hindernissen te nemen. Telkens als je het water oversteekt, doe je dat op een andere manier. Onderweg help je elkaar om iedereen veilig en droog aan de overkant te krijgen. Wat niet altijd lukt! Wie houdt het droog!
Zeer geschikt voor een schoolklas, familiedag, vereniging en een vriendengroep.
De zwerftocht duurt ± 1,5 uur.

Prijzen:
€ 12,00 p.p. (in eigen begeleiding)

Teambuilding
De zwerftocht is ook goed als teambuildingsactiviteit. In de teamtocht over de eilanden probeert de groep de 5 eilanden te bereiken via verschillende oversteken over het water. Iedere oversteek is voor de één ’n uitdaging en voor de ander een hindernis. Lukt het om met z’n allen droog de 5 eilanden te bereiken? Daar is samenwerking voor nodig! Er zijn individuele oversteken en oversteken die alleen maar als groep gedaan kunnen worden.

Deze teamtocht duurt ca. 1,5 – 2 uur, kost € 20,50 p.p. en wordt begeleid door een gediplomeerde instructeur.

De zwerftocht is voor iedereen tussen 7 en 70 jaar te doen en tóch voor iedere leeftijd inspirerend en avontuurlijk!

Direct een programma op maat?
Bel 0111-672267

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u direct reserveren?

Onze activiteiten