Kinderfeestjes

Samen lekker naar buiten

Zeeland Buitenland is een natuurgebied aan de oevers van het Grevelingenmeer. Het gebied bestaat uit 5 eilanden met kreken, hangbruggen, klimtoren, duinen en nog veel meer vormen samen een avonturengebied waar kinderen vrij en vooral verantwoord kunnen spelen!

Survivallen € 12,00 p.p.
Tijdens dit kinderfeestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes over de speciale survival hindernisbaan tussen onze eilanden! Telkens als je het water oversteekt, doe je dat op een andere manier. Van het bouwen van een brug tot zwaaiend aan een touw. De ene keer balancerend over boomstammen en de andere keer springend van steen naar steen. Het blijft altijd spannend of je droog aan de overkant komt! De survivaltocht duurt ongeveer 1,5 uur. Je krijgt bij aankomst een plattegrond van de eilanden en een korte uitleg, daarna mag je starten met de survivaltocht!

Avonturentocht € 22,00 p.p.
Tijdens de avonturentocht ga je op zoek naar avonturen! Wat dacht je van boogschieten met een echte pijl en boog? Of klimmen op een klimwand van 12 meter hoor en daarna abseilen? of ga samen op zoek naar een Schat! Jij mag kiezen wat je het leukste vind! De avonturentocht duurt ongeveer 2 uur en wordt begeleid door een instructeur.

Klimmen € 13,00 p.p.
Wil je graag tijdens je kinderfeestje opzoek naar hindernissen op hoogte? Dan kan dat op ons hoogteparcours. Klim in onze toren naar 10 meter hoogte en stap vandaar uit op de vele hindernissen. Balancerend over staalkabels, stappend van balk naar bank, elke hindernis is een uitdaging op zich! Natuurlijk ben je gezekerd en volledig veilig. We hebben een uitdagend parcours op 3 meter hoogte en op 10 meter hoogte. Durf jij het aan? Klimmen op het hoogteparcours duurt ongeveer 1,5 uur en wordt begeleid door een instructeur. (vanaf 10 jaar)

Extra bij te boeken

  • Kanovaren (binnen de kreken) € 3,00 p.p. extra

Bij ons mag je je eigen eten/drinken meenemen, maak er maar lekker een feestje van!

Kledingadvies
Trek kleding en schoenen aan die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Zorg ook voor een extra set kleding en een droge handdoek!
Vanwege het ruige terrein en de vele scherpe schelpen en stenen zijn dichte schoenen verplicht.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u direct reserveren?

Onze activiteiten