Keuzeprogramma

Stel zelf een programma samen

De zwerftocht waarbij je van eiland naar eiland zwerft. Telkens als je het water oversteekt, doe je dat op een andere manier. Van het bouwen van een brug tot zwaaiend aan een touw. De ene keer balancerend over boomstammen en de andere keer
springend van steen naar steen.

Klimmen en abseilen op de 12 meter hoge toren. Er zijn 10 routes met verschillende ‘makkelijkheids’graden waardoor beginners en gevorderden tegelijk kunnen klimmen.
Als je naar beneden wilt, doe je dat abseilend!

De tokkelbaan voert je over het water naar de overkant die 60 meter verder ligt. Je start op 8 meter hoogte en eindigt veilig met je voeten op aarde.

Het hoogteparcours voert je tussen 3 en 10 meter hoogte over allerlei hindernissen. Van makkelijke voor beginners en kinderen tot moeilijke hindernissen voor gevorderden en professionele teams.

Boogschieten doe je buiten tussen de duinen en met uitzicht op het Grevelingenmeer. Maar liefst 5 banen geven je de kans zoveel te schieten als je aan kunt.

Kanovaren en drakenboot varen zijn onze watersporten. In het waterarrangement maak je een keuze voor het vaartuig waar jij in wilt varen.
1 en 2 persoons kajaks en kano’s de 10-20 persoons drakenboten de 20 persoons zeewaardige roeisloep.
Met elk vaartuig kan je vrij varen, een begeleide tocht kiezen of cursussen volgen.

Hutten en vlotten bouwen is er vooral voor kinderen. Maar de praktijk leert dat volwassenen ook plezier beleven om met hun eigen gebouwde vlot het water op te gaan.

Mountainbiken op dijken, velden en paden. En in de boswachterij van Westenschouwen ligt een professioneel parcours tussen de bomen en duinen.

Natuurwandelingen zijn er in vele soorten. In het Kabbelaarsbankbos vind je planten- én dierensoorten die zeldzaam zijn voor heel Europa! De boswachter brengt je er exclusief naar toe.

Top 5
Maak hier ’n top 5 van de meeste geschikte activiteiten voor uw groep. En bel ons dan voor het meest geschikte programma. 0111-672267
Top 1:
Top 2:
Top 3:
Top 4:
Top 5:

Bel nu 0111-672267 en vraag uw offerte aan. Mailen mag ook: info@zeelandbuitenland.nl

Eten, drinken en verblijven verzorgt Zeeland Buitenland ook i.s.m. betrouwbare en service gerichte collega’s.

Op ons terrein vormt de tipi het middelpunt van verblijf. Met koud weer steken we het vuur in het midden van de tent aan.

Er zijn diverse mogelijkheden om zelf te koken of het eten te laten verzorgen.
Barbecue, buffet of bitterballetjes: bel voor een arrangement op maat 0111-672267.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u direct reserveren?

Onze activiteiten