Boogschieten

Avontuur in de natuur

Boogschieten is een gezellige en spannende activiteit. Je kunt al boogschieten vanaf ± 8 jaar en ook volwassenen beleven veel plezier aan deze eeuwenoude kunst. Boogschieten is zeer geschikt als onderdeel van een dagarrangement voor groepen. Een boogschietsessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Kinderfeest
Tijdens de avonturentocht ga je op zoek naar avonturen! Wat dacht je van boogschieten met een echte pijl en boog? Of klimmen op een klimwand van 12 meter hoor en daarna abseilen? of ga samen op zoek naar een Schat! Jij mag kiezen wat je het leukste vind! De avonturentocht duurt ongeveer 2 uur en wordt begeleid door een instructeur. Dit kinderfeestje kost € 14,00 p.p.

Tijdens vakanties
Tijdens de vakantie kan je op dinsdag en donderdag komen boogschieten vanaf 14:00 uur. De kosten hiervoor zijn € 14,00 per persoon.

Boogschieten kun je ook goed combineren met andere activiteiten. Voor scholen, verenigingen en andere groepen is deze activiteit dus zeer geschikt. Bel ons gerust voor uw speciale programma op maat en de prijzen hiervan op 0111-672267

Meer informatie

Wilt u meer informatie of direct reserveren?

Onze activiteiten